23948sdkhjf

Sky rigmand investerer millioner i Lollands sydkyst

En familievirksomhed fra København investerer millioner i turisme på Lolland. Der er store planer drevet af forventningerne til Femern-forbindelsen

Mangemillionæren Steen Lorenz Johan Hansen og hans familie holder normalt lav profil.

Men ifølge Folketidende investerer den københavnske familie i øjeblikket stort at udbygge turistindustrien på Lollands sydkyst. Blandt andet ønsker man at bygge et 47 meter højt udkigstårn for at lokke turister til området.

Planerne blev omtalt, da Syd-, Nord- og Midtlollands turistforening tirsdag afholdt generalforsamling på Hages Badehotel. Arkitekt Klaus Lange fra Miami Ark, der har tegnet hotellet, fortalte ifølge avisen om familien, der har investeret mere end 100 millioner kroner i Sydlolland.

Håbet er, at Lollands sydkyst bliver attraktivt for turister, når Femern-forbindelsen åbner i 2029. Forventningen er, at den sydlollandske natur kan noget inden for glamping, adventure- og naturferie. Glamping er en sammentrækning af glamour og camping.

- Vi vil gerne give muligheder for danske turister, der gerne vil have en anderledes oplevelse med lidt rå natur. De vil blive tiltrukket af sådan et sted, for der er ikke noget alternativ i Danmark lige nu. Så skal de til Sverige, sagde Klaus Lange.

- De har store planer. Det er folk, der er gode til at drive forretning - og de er gode til at finde ud af, hvad de vil, fortalte familiens faste arkitekt, ifølge Folketidende.

Steen Lorenz Johan Hansen er involveret i en lang række virksomheder gennem sit holdingselskab, der SLJH Holding, der i 2021 kunne mønstre en egenkapital på godt en mia. kr. og en balance på 1,7 mia. kr.

Ifølge en fødselsdagsomtale fra Finans i 2018 er rigmanden uddannet elektroingeniør og har blandt andet arbejdet med projekter inden for det europæiske rumprogram ESA samt kampflyet F-16.

Familien er involveret i en række selskaber herunder MSH Capital APS, der ejer Lidsøparken A/S. Et selskab, der ejer flere grunde på Lolland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079