23948sdkhjf

Premiere på ScanMek

Scantruck præsenterer topmodeller fra Komatsu og Manitou på ScanMek 2012
Sæt kryds i kalenderen fredag og lørdag den 20. og 21. januar, når Scantruck A/S afholder sit åbent hus-arrangement "ScanMek 2012" på Katkjærvej i Skive. Målgruppen er bandt andet entreprenører, byggefirmaer, landbrug, maskinstationer, nedbrydningsfirmaer og industri.

Ud over danmarkspremiere på den nye Komatsu gravemaskine PC240LC-10, kan man også se Manitou’s nye teleskoplæsser MT 1840A.

Komatsu og Manitou

Den nye 24-tons gravemaskine fra Komatsu er en gedigen, brølstærk og brændstoføkonomisk model, som er udstyret med en Komatsu SAA6D107E-2 motor med partikelfilter - EU Stage III B certificeret.

Alle større komponenter på maskinen herunder maskinrum, hydrauliske pumper, motorer og ventiler er udelukkende designet og produceret af Komatsu.

Manitou er klar med den nye, faceliftede teleskoplæsser MT1840A. Den største ændring ved den nye model er en helt ny bom. Der er tale om en kædebom, som blandt andet øger bomhastigheden med cirka 50 procent. Ud over Komatsu og Manitou kan man også se maskiner fra McCloskey og Atlas.

Ekspertise til rådighed

- Alle vores sælgere står klar med rådgivning og ekspertise. Og vi er altid klar til at lave en frisk handel. Vi sælger jo ikke bare nye entreprenørmaskiner, vi er også interesseret i at købe og sælge gode brugte maskiner eller indgå en byttehandel, opfordrer salgschef Henrik Kirketerp-Møller fra Scantruck.

I forbindelse med arrangementet sidste år åbnede Scantruck sit nye brugtcenter, som er blevet en stor succes.

- Ud over at have Nordens største brugtcenter er vi også stærke på reservedele og serviceaftaler. Vi holder åbent hus, så kom og se hele vores forretning, tilføjer han.

Scanmek 2012 er for hele familien.

- Vi forventer først og fremmest, at det bliver et par gode og dejlige dage, hvor vores kunder og samarbejdspartnere tager deres familier med. Med hoppeborg, sodavand, pølsevogn og en masse maskiner skal vi nok sørge for, at ingen keder sig, siger Henrik Kirketerp-Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109