23948sdkhjf

Anlægsnyt

region nordjylland

BUSVEJ - AALBORG: Aalborg Byråd har godkendt en lokalplan og et tillæg til kommuneplanen, som skal gøre det muligt at etablere en busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet.

Aalborg Kommune har søgt – og fået – midler fra fremkommelighedspuljen til at etablere første etape af en højklasset kollektiv trafikforbindelse, der skal forbinde Aalborg centrum med universitetsområdet og fremme den kollektive transports effektivitet og dermed attraktivitet. Denne første etape løber fra krydset Sohngårdsholmsvej/Th. Sauers Vej til universitetsområdet og etableres i første omgang som en busvej. Busvejen er i praksis dimensioneret sådan, at den senere kan ændres til en anden type højklasset kollektiv trafik, for eksempel en letbane. Anlæg af busvejen inklusive plangrundlag beløber sig til 60 mio. kr.

REGION MIDTJYLLAND

FAUNAPASSAGE - Aarhus: Aarhus Kommune har modtaget ansøgning om regulering og frilægning af Tilløb fra Brendstrup samt etablering af faunapassager under Herredsvej og Agro Food Park. Formålet er at forbedre mulighederne for faunapassage langs vandløbene og ind til Vestereng.

Projektet er fremlagt til høring indtil 8. februar.

REGION SYDDANMARK

PARKOUR - kOLDING: Kolding Byråd har sagt ja til at frigive 400.000 kr. til etablering af en parkour-bane ved Kvarterhuset.

BYGGEMODNING - MEJRUP: Teknisk udvalg i Holstebro Kommune skal på sit møde den 16. januar blandt andet se på et skitseprojekt og et prisoverslag over anlægsudgifterne til en byggemodning af en række parcelhusgrunde og storparceller til tæt/lav bebyggelse øst for Storåvej i Mejrup.

Byggemodningen af boligområdet forventes igangsat maj 2012.

REGION SJÆLLAND

SOLVARME - NYKØBING: Odsherred Kommune har fremlagt et forslag til lokalplan, der skal bane vej for etablering af et solvarmeanlæg, til offentlig høring. Samtidig er et forslag til tillæg til kommuneplanen fremlagt. Den offentlige høring slutter 1. februar.

Lokalplanens formål er at muliggøre etablering af et solvarmeanlæg på cirka 10 hektar med tilhørende akkumulationstanke. Samtidig skal planen sikre, at anlægget underordner sig det eksisterende landskab og samtidig bibringer landskabsbilledet et nyt element, som signalerer grøn energi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093