23948sdkhjf

Miljøstyrelsen med løftet pegefinger 29 hektar feriecenter

En højskoleudgave af Club la Santa. Sådan beskriver idémand Steen Bosebjerg planerne om et nyt feriecenter Røsnæs ved Kalundborg med 90 ferieboliger og 30 lejligheder.

Miljøstyrelsen ser dog en række problemer i projektudviklerens planer. Blandt andet vurderes centeret at have for stor indvirken på naturen. Det skriver TV2 Øst.

- Det er Miljøstyrelsens vurdering, at bebyggelse og anlæg af denne karakter vil være særdeles problematisk, da det ikke kan ske uden at tilsidesætte landskabernes særlige karakter og særlige visuelle oplevelsesmuligheder, skriver Miljøstyrelsen ifølge mediet i brevet.

Feriecenteret vurderes at ville tiltrække 500 gæster ugentligt. 

Projektudvikler Steen Bosebjerg har tidligere anmodet Kalundborg Kommune om at tilvejebringe et plangrundlag, der giver mulighed for at etablere det kombinerede feriecenter og fritidsanlæg, der er omtalt som "Club Røs".

Ferie- og fritidscenteret skal indeholde op mod 100 feriehuse og desuden forskellige sports- og idrætsanlæg så som fodbold- og tennisbaner, og multihaller samt rekreative muligheder, restauranter, og cafeer.

Miljøstyrelsens indsigelse, som er sendt til Kalundborg Kommune, kan forhandles med kommunen og er dermed ikke endelig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11