23948sdkhjf

Boligforening bygger om og sammen for 250 millioner

Boligforeningen AAB udbyder helhedsrenovering af højhuse og blokke, hvor det samlede antal af boliger skal reduceres med 50 styk

Entreprenører med en solid størrelse og interesse i det almene har mulighed for at sætte et fysisk aftryk på boligforeningen AABs afdeling 49 Stærevej i Københavns Nordvestkvarter.

AAB er nu på banen med et udbud af hovedentreprisen på den store byggeopgave. Den omfatter primært renoverings- og ombygningsarbejder i den eksisterende boligmasse samt gennemgribende anlægsarbejder i de omkringliggende udearealer.

Herudover omfatter opgaven nybyggeri til mandskabs- og fællesfaciliteter. Det fremgår af data fra Projektagenten, Licitationens portal til overvågning af udbud og projekter.

Fjerner boliger

Bebyggelsen er i dag på 376 almene boliger. Afdelingen er opført i årene 1968-1969 og består af fire højhuse i otte etager, fem blokke i fire etager samt fællesvaskeri og et værksted til driften.

I forbindelse med renoveringsprojektet reduceres antallet af boliger 50 styk, som følge af boligsammenlægninger. Efter renoveringsarbejderne skal der således være 326 boliger i afdelingen.

Opgaven har en anslået kontraktværdi på 250 mio. kr.

Interesserede entreprenører skal have en vis størrelse. I udvælgelsen har bygherre opsat krav om økonomisk præstationer de seneste tre år.

I gennemsnit skal budgiverne have haft en nettoomsætning på 450 mio. kr., en egenkapital på 75 mio. kr. og en soliditetsgrad på 15 pct. 

Tildelingskriterierne er pris, udførelse og beboerhåndtering samt organisation og bemanding med vægtning på henholdsvis 35 pct., 35 pct. og 30 pct.

Blandt de ansøgerne, som lever op til kravene, vil AAB udvælge fem ansøgere, der inviteres til at afgive tilbud.

Boligforeningen AAB forventer at kunne starte byggeriet i 2025. Byggetiden forventes at være på cirka tre år.

 AAB har tilknyttet Aart Architects som totalrådgiver samt Sweco Danmark som rådgivende ingeniør. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111