23948sdkhjf

Altan.dk skiller sig af med forretning

Altanfirmaet Altan.dk har sendt sin elevatorforretning på nye hænder

Forretningen skal skæres til, og nu er der taget et vigtigt skridt i den retning. Altanfirmaet Altan.dk har således skilt sig af med sin elevatorforretning.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Hos Altan.dk har vi fået opfyldt vores to primære formål. Vi har skærpet det forretningsmæssige fokus i virksomheden, så vi nu kan koncentrere os om vores kerneydelse, som er altaner i Danmark – og vi har sikret, at vores medarbejdere fra elevatorafdelingen kan fortsætte deres virke i gode og trygge rammer. Det er den optimale løsning for alle parter, udtaler Rasmus Plougmann, adm. direktør i Altan.dk.

Den nye ejer er virksomheden A/S A. P. Botved, der i mere end fire årtier har specialiseret sig i særligt installationer af elevatorer i ældre ejendomme.

- Det passede perfekt ind i vores udviklingsplan at overtage elevatoraktiviteterne fra Altan.dk netop nu, udtaler Mads Peter Poulsen, adm. direktør i Botved. 

Han fortæller samtidig, at virksomheden igennem de seneste år har oplevet en jævn stigning i efterspørgslen elevatorer i de ældre kvarterer i primært de største byer.

- Med prognoserne for befolkningsudviklingen vil der fremover være rigtig mange ældre, som kan få brug for lidt hjælp til at klare trapperne, lyder det.

Parterne offentliggør ikke de økonomiske aspekter i aftalen, men skriver dog, at forretningsområdet er "overtaget" af Botved.

Indgik aftale

Frasalget er kommet i stand en lille måned efter, at det "nye" Altan.dk, der blandt andet har Rasmus Plougmann og hans far Poul Plougmann i ejerkredsen, indgik en aftale med konkursboet efter det "gamle" Altan.dk.

Her var de nye ejere endt i et slagsmål omkring en restbetaling på lidt mere end 13 mio. kr.

Årsagen var, at de nye ejere ikke mente, at de igangværende arbejder og tilgodehavender, de overtog som led i købsaftalen, havde den værdi, de var stillet i udsigt.

Efter længere tids dialog med kuratoren, lykkedes det dog at lande en aftale.

I den forbindelse fremgik det, at betalingen af restkøbesummen, altså de lidt mere end 13 mio. kr., vil blive fordelt over en periode, hvor det nye altanfirma ifølge selskabet selv forventes at blive overskudsgivende.

I samme forbindelse forpligtede de nye ejere sig til at tilføre frisk kapital til virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11