23948sdkhjf

Femern-entreprenør i mindre tilbagegang

Hollandske Royal BAM Group fik mindre tilbagegang i tredje kvartal, viser regnskab. Myndigheder undersøger fortsat bestikkelsessag i datterselskab aktivt på Femern-forbindelsen

Hollandske Royal BAM Group går tilbage i både omsætning, resultat og overskud. Også ordrebogen skrumper med fire mia. kr. 

Det fremgår af regnskabet for tredje kvartal. 

- Markedsforholdene er fortsat udfordrende som følge af høje renter, politiske og geopolitiske usikkerheder og det fortsatte pres for at tiltrække og fastholde personale, siger CEO Ruud Joosten i en pressemeddelelse. 

Omsætningen for året indtil videre blev på 33,8 mia. kr. Det er en nedgang på ca. tre mia. i forhold til samme periode i 2022. Resultatet (EBITDA) endte på 1,4 mia. kr. mod godt to mia. kr. i samme periode 2022. 

Royal BAM Group er aktive på Femern-projektet gennem datterselskaberne BAM Infra og BAM International, der begge er en del af FLC-konsortiet. 

Sidstnævnte har siden oktober 2022 været undersøgt af hollandske myndigheder for potentiel svindel og bestikkelse i allerede afsluttede projekter. 

Undersøgelserne er stadig ikke afsluttede, skriver koncernen i regnskabet. 

Artiklen er en del af temaet Femern.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094