23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bygningens forvandling er i fuld gang, med særligt fokus på efterisoleringen af tag og facader.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S ​ EK Entreprise A/S er for Saint-Gobain Distribution Denmark A/S ved at ombygge og energirenovere ejendommen beliggende på Park Alle 370, Brøndby.

Vores arbejde omfatter alt fra miljøsanering og de- og genmontering af ventilationsaggregat til nedrivning af gamle elementer såsom baldakiner og betonbjælker.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor efterisolerer vi facader, leverer og monterer nye vinduer og sikrer effektivt isolerede tagflader. Taget får også en makeover med udskiftning af rytterlys og etablering af faldsikring og en helt ny tagterrasse.

​Indendørs fornyer vi varmesystemer og vandinstallationer, samt renoverer elinstallationer og afløb. Og det er ikke alt! Vi sørger også for en frisk omgang maling og udskiftning af gulvtæpper. Bygningen bliver omhyggeligt forvandlet til en moderne og funktionel ejendom, der opfylder alle kravene til en moderne arbejdsplads, både indvendigt og udvendigt.

​Vores team samarbejder tæt med en pålidelig gruppe af velrenommerede underentreprenører og rådgivere for at sikre en smidig og effektiv gennemførelse af projektet.

Med en stringent tidsplan for øje sigter vi mod at aflevere de indvendige dele af projektet den 8. august 2024, efterfulgt af færdiggørelsen af de resterende dele den 16. september 2024. Vores fokus på teamwork og præcision garanterer, at vi leverer et resultat af højeste kvalitet, der opfylder alle forventninger.

Hos os er hver detalje nøje planlagt for at skabe den perfekte ramme for fremtidens brugere.

​Vi er i øvrigt meget glade for, at bygherren har givet os tilladelse til at citere deres anerkendelse af projektet, som de mener er kommet godt fra start med god kommunikation og samarbejde mellem os og bygherre.​

EK Entreprise A/S

EK Entreprise A/S
Kuldyssen 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10798590
P nummer: 1002901423

Kontaktperson

Rasmus Johansen
Adm.Direktør
rj@ekentreprise.dk

Send til en kollega

0.062