23948sdkhjf

Scandlines forbereder bagland til fragtboost over Femern

Når Scandlines næste år indsætter en nybygget eldrevet fragtorientret ro/pax-færge mellem Rødby Havn og Puttgarden, så kommer det til at lægge yderligere pres på de to terminalers opmarcharealer.

Det skriver Søfart.

I samarbejde med en byggerådgiver har Scandlines derfor foretaget et omfattende trafikstudie, som danner grundlag for ny terminal-infrastruktur i de to havne, oplyser Scandlines i et opslag på Linkedin.

Indsættelsen af den nye færge kommer til at sikre mere kapacitet til at imødekomme øgede trafikmængder fra især fragtforretningen. Ud over mere kapacitet i land, kommer den nye infrastruktur også til at muliggøre automatisering af check-in.

Den fortsatte vækst

- Mange medarbejdere er involveret. Ombygning af terminalerne med bl.a. automatisk nummerpladegenkendelse ved check-in og indsættelsen af vores nye fragtfærge i 2024 er med til at sikre den nødvendige kapacitet og vores fortsatte vækst. Derudover er det også med til at forbedre kundeoplevelsen, siger Operations Excellence Manager Nicolai Træde Vestergaard i opslaget.

Heri fremgår det desuden, at udvidelsen af terminalerne i Rødby og Puttgarden er inddelt i flere faser. Første spadestik tages i Rødby i starten af marts, og arbejdet vil fortsætte de næste 12 måneder, dog med byggepause i juli og august.

Scandlines fejrer køllægning af elfærge: "Det er på alle måder en vigtig milepæl"

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Her er toget, der skal køre dig gennem Femern-tunnelen
Ny video: Tunnelportalen vokser frem
Målrettede kurser skal skaffe ledige til byggepladsen
Trods Danmarks største byggeplads: Ledighed stiger lokalt
Sender topchefers forslag om godsbanegård til hjørne
Pres for ny skånsk banegård til Femern-gods

Send til en kollega

0.094