23948sdkhjf

Ny jobmesse på Lolland skal smede ledige og virksomheder sammen

Lolland Kommunes Virksomhedsservice afholder for første gang en stor jobmesse, hvor kommunens jobsøgende lokale virksomheder kan møde hinanden

Lolland Kommune er i en positiv udvikling ikke mindste som følge af Femern-projektet.

Derfor afholder kommunen nu for første gang en stor jobmesse, hvor ledige og virksomheder kan møde hinanden, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

På Jobmessen kan jobsøgende komme i dialog med virksomhederne på en mere uformel måde end ved en traditionel jobsamtale, og samtidig er der gode chancer for at få øjnene op for jobmuligheder, man måske ikke kendte til i forvejen, fortæller leder af Jobcenter Lolland Charlotte Lund Andreasen.

- Vi har ikke tidligere afprøvet konceptet, så det bliver spændende at se, hvordan det går. Det tegner indtil videre rigtig godt. Der har i hvert fald været stor interesse og opbakning fra virksomheder og uddannelsesinstitutioner, siger hun.

Jobcentret har inviteret en lang række lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner til at deltage på messen, og der vil være mulighed for at møde repræsentanter fra flere forskelligartede erhverv og uddannelser. Heriblandt hotel-, restaurations- og turismebranchen, hvor der er et stort behov for ansatte til den forestående sommersæson.

Der er sendt invitationer ud til de ledige, som er tilknyttet Jobcentret, men man er også velkommen til at møde op, selvom man er i job og ikke har modtaget en direkte invitation. Jobmessen er åben for alle interesserede, og det er gratis at deltage.

- Vi håber selvfølgelig, at både virksomheder og jobsøgende får noget brugbart ud af messen i form af inspiration og nye kontakter, som kan føre til, at flere finder lige netop de medarbejdere eller dét job, de ønsker sig. Hvis Jobmessen bliver en succes, er det planen at gøre den til en årligt tilbagevendende begivenhed, siger Charlotte Lund Andreasen.

Jobmessen finder sted i Maribo Hallerne onsdag den 8. marts kl. 9-12.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157