23948sdkhjf

Jyder leverede 180 tons stål om ugen i 2022

Give Steel leverede 180 ton stål til tunnelfabrikkerne i Rødbyhavn hver uge i løbet af 2022

Give Steel havde et travlt år sidste år, hvor jyderne leverede stål til de tre fabrikshaller til Femern Bælt-forbindelsen.

Den sidste hovedsøjle er leveret, og hver uge i 2022 er der gennemsnitligt leveret ca. 180 tons stålkonstruktioner fra Give Steels fabrik i Brande til byggepladsen i Rødbyhavn, oplyser Give Steel i en pressemeddelelse.

Give Steel har indtil nu leveret ca. 9.000 tons stålkonstruktion i form af gitre, søjler, bjælker og opsvejste rammer. Til stålmontagen er der brugt næsten 50.000 bolte, oplyser virksomheden.

Give Steel producerer og monterer den store stålkonstruktion, men varetager også levering af tag og facade og håndterer flere andre fagentrepriser, der er koblet til leverancen.

I alt har Give Steel i 2022 også leveret ca. 95.000 m2 tag og facadebeklædning ud af de i alt 146.000 m2, der står i ordrebogen. Disse er stadig under installation.

De tre fabrikshaller beklædes med sandwichpaneler i 30 meters højde. En tag- og facadeløsning så stor, at den har lagt grundstenene til Give Steels egen facadeafdeling. Give Steel leverer i alt over 10.000 tons stålkonstruktion til den nye tunnelelementfabrik.

Stålkonstruktionerne er designet og beregnet til at kunne bære flere traverskraner med spændvidder på helt op til 35 meter.

CERTEX Danmark A/S leverer i alt 29 kraner som underleverandør til Give Steel. Heraf er de 11 kraner monteret og taget i drift i 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Pres for ny skånsk banegård til Femern-gods
Tysk gigant sætter jagten ind på leverandører
Først til september ved vi, om svenskerne vil fjerne trafikpropper på jernbanen
Hollandsk rådgiver vinder millionkontrakt på ny trafikmodel
Sænketunnel, tyfon-sikre broer og kunstige øer: Danskere forbinder kinesiske millionbyer
Til sommer åbner byggepladsen for borgerne

Send til en kollega

0.344