23948sdkhjf

Fehmarn Belt Days klar til weekenden

Fra søndag slår en række organisationer dørene op til byggepladsen i Rødbyhavn. Mandag er konferencedag

Om knap en uge begynder Fehmarnbelt Days.

Søndag er der lagt op til ’folkefest’, hvor interesserede borgere kan få adgang til byggepladsen i Rødbyhavn, mens mandag bliver en konferencedag med fokus på at udnytte det grønne potentiale ved Femern-forbindelsen.

Blandt talerne på konferencen er den tidligere svenske statsminister Fredrik Reinfeldt. Han er i dag i spidsen for brancheorganisationen Drivkraft Sverige, der arbejder for brændsels- og drivmiddelindustrien i Sverige.

Blandt de øvrige deltagere er regionsrådsformand Heino Knudsen og Slesvig-Holstens minister for landområder, landbrug og Europa, Werner Schwarz.

Konferencen vil blandt andre adressere spørgsmålet om, hvordan man skaber gevinst for grænseområdet, samt hvordan man opbygger en ny region omkring Femern Bælt.

En række virksomheder vil debattere, hvordan megaregionen integrerer grønt entreprenørskab og innovation. Her er det blandt andre Vestas, Green2X, Peper & Soehne samt Robert C. Spiaes Nordics, der er repræsenteret.

Dagens sidste debat bliver med fokus på at skabe en sammenhængende megaregion baseret på en ren, grøn økonomi. Her vil Strings adm. direktør Thomas Becker være på scenen sammen med regionspolitikere fra Danmark, Norge og Tyskland.

Økonom, journalist og tidligere minister Lykke Friis er moderator.

Konference finder sted fra 9.30 mandag, mens folkefesten begynder søndag fra 9.30 til 16.00.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109